Xerrada-Formació Entrenadors Hoquei de l’Escola Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi

Aquest passat 17 d’abril he realitzat una xerrada pels Entrenadors d’Hoquei Patins de l’Escola Jesuïtes de Sarrià Sant Ignasi de Barcelona. Dir-vos que ha estat un autèntic plaer i privilegi ,per mi, compartir aprenentatge amb vosaltres.

 

Com sempre penso… compartir coneixement no només enriqueix a qui el rep, i en aquest cas jo també he crescut una mica gràcies a vosaltres i al vostre interès.

Hem parlat de forma introductòria i durant quasi 2 hores sobre Hoquei. Hem parlat de les emocions que envolten el món de l’Entrenador i hem donat alguna eina per gestionar-les amb més encert. També de la important figura que representeu pels vostres jugadors i en la influència que teniu en la seva formació global.

Hem parlat de la evolució dels exercicis, durant els entrenaments i hem plantejat com hem d’apdaptar les nostres expectatives als Equips que entrenem. Com traslladar el nostre coneixement i com adaptar-nos a les necessitats de cada categoría. Ens han quedat molts temes per parlar, dels quals, de ben segur, en podrem tornar a parlar ben aviat.

Us convido a que continueu amb la vostra il.lusió i passió per créixer en aquest món, ja que, creixent vosaltres també creix l’Hoquei Patins i de retruc feu créixer als vostres jugadors com a millors persones.

Desitjo que el vostre creixement i la vostra passió per l’Hoquei Patins no s’aturi.

 

25 febrero, 2019

0comentarios en "Xerrada-Formació Entrenadors Hoquei de l'Escola Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

info@todoseentrena.com
+34 666 838 670

Síguenos en Instagram

¡Haz Me gusta!

Suscríbete a nuestro canal

top
todoseentrena 2018 © Un proyecto web de Social Mirror.
X
Ir a la barra de herramientas