Tecnificacions todoseentrena Capellades H.C Març’18

Han estat unes sessions intenses d’entrenament. Amb molt de treball. Molt de patí, molta conducció de bola, molts passes, molts remats a porteria i moltes competicions Mundials… però per damunt de tot han estat carregades d’il.lusió. La il.lusió que transmeten aquests “petits gegants” amb mil ganes d’aprendre i millorar i sobretot de jugar a l’esport que més estimen… l’Hoquei Patins.

Els porters també han treballat de valent amb el seu Entrenador el Marc Rojas que els ha explicat moltes tècniques i secrets per aconseguir aturar-ho tot sota els pals.

Hem realitzat petites micro xerrades sobre la importància del treball en equip i sobre la importància de tenir una molt bona actitud sempre en tot allò que es fa… com us he dit aquests dies l’actitud s’encomana… per això és important que sigui bona i que us ajudeu els uns als altres per créixer i ser millors.

M’enduc moltes coses de vosaltres, però sobretot aprenentatge personal i noves idees per continuar creixent com Entrenador i com a persona.

Us adjunto algunes fotos i en poc temps penjarem els enllaços dels vídeos ,amb exercicis que vam anar fent, per que veieu com de bé van treballar aquests grans esportistes.

Podeu seguir-nos a les xarxes socials (facebook, twitter, instagram i al Canal Youtube) per continuar creixent i millorant amb nosaltres.

Felicitats a tots!

 

 

25 febrero, 2019

0comentarios en "Tecnificacions todoseentrena Capellades H.C Març'18"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

info@todoseentrena.com
+34 666 838 670

Síguenos en Instagram

¡Haz Me gusta!

Suscríbete a nuestro canal

top
todoseentrena 2018 © Un proyecto web de Social Mirror.
X
Ir a la barra de herramientas