Sigues allò que t’apassiona i persegueix ser Millor cada dia

Sigues allò que t’apassiona i persegueix ser millor cada dia.

Simple. Fàcil. Lògic i d’un Sentit Comú aclaparador … però alhora tan difícil que de vegades renunciem a Ser per la por a deixar de tenir … sense pensar que el millor que tenim és a nosaltres mateixos, és a dir, a la nostra essència al nostre Ésser.

Vaig llegir fa anys el llibre “El Elemento” de Ken Robinson i recordo que em van impactar les seves reflexions sobre com tractar-nos i sobre com descobrir-nos. Tots tenim el nostre “Element” i això em va resultar fascinant i d’una obvietat aclaparadora. Sabem que estem en el nostre “Element” quan passen les hores sense adonar-nos i quan sempre volem més d’allò en el que estem immersos. Som simplement capaços de Fluir.

Mai tens suficient quan estàs en el teu “Element”. No t’importa el fred, la calor, si és de dia o de nit. Reconeixes la teva passió com un Estat Ideal, ple de Felicitat i complicitat. Crec que tots hem de trobar el nostre “Element”, i crec que els formadors, les Escoles i els Pares hem d’ajudar als més petits a descobrir-ho com més aviat millor. En el nostre “Element” som autèntics, som Nosaltres de veritat.

Crec que un cop descobert s’ha de potenciar a la màxima expressió i buscar ser millors cada dia … fins convertir-lo en un estil de vida … en el nostre estil de vida, aquell que ens proporcionarà diners, èxit, creixement i benestar … però per sobre de tot ens aportarà Felicitat.

S’han perdut persones talentoses en la Música, en la Pintura, en la Dansa o al Teatre i en moltes disciplines més, per estar més pendents d’aprovar les Matemàtiques o la Llengua, que de potenciar allò que porten dins. S’han perdut talents per perseguir Plans d’Estudis obsolets i s’han vist obligats a trair allò que realment els fa viure… Renunciant a una passió, a un desig, a un somni, i qui sap si a un estil de vida més Feliç. Renunciant, en definitiva, a ser TU … per a ser dels “Altres”.

Hem d’aprendre a buscar l’Equilibri entre una i  altra cosa … encara que creieu-me … cada vegada tinc més clar que la Vida corre i se’ns escapa molt de pressa com per no mirar-nos fixament i aclarir d’una vegada per totes quin és el nostre “Element” i que és allò que alimenta la nostra Passió.

Així que … Siques allò que t’apassiona i persegueix ser Millor cada dia.

25 febrero, 2019

0comentarios en "Sigues allò que t'apassiona i persegueix ser Millor cada dia"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

info@todoseentrena.com
+34 666 838 670

Síguenos en Instagram

¡Haz Me gusta!

Suscríbete a nuestro canal

top
todoseentrena 2018 © Un proyecto web de Social Mirror.
X
Ir a la barra de herramientas