I si vivim des del Cor ?

No traeixis el que et fa viure. No traeixis el que portes dins el teu cor. No traeixis el que portes dins teu … allò que veus quan tanques els ulls … allò que et fa vibrar quan hi penses.

Tots tenim una cita amb la vida cada dia, i de vegades sense adonar-nos, passem de llarg, no ho recordem,  arribem  tard a la trobada o simplement no hi  arribem. Pujem al vaivé de cada dia com màquines programades, amb un patró lineal i definit, i pel camí anem perdent el més autèntic de nosaltres … anem perdent allò que viu en el nostre cor.

Fa temps que vaig adonar-me que no podem perdre la perspectiva del cor. Fa temps que vaig aprendre a escoltar-lo. Fa temps que vaig aprendre a estar en silenci per sentir cadascun dels seus batecs. En aquests batecs, us confesso, he trobat moltes vegades el camí quan més perdut estava.

Com diu en el seu llibre Alfonso Puig “Viure és un assumpte urgent” i no puc estar més d’acord. Ens urgeix viure. Ens urgeix amarar-nos de vida. Ens urgeix estripar la vida i els seus moments. Ens urgeix respirar submergits en allò que ens fa vibrar, que ens omple de felicitat, que ens fa somriure, que ens omple de vida, d’energia … ens urgeix viure i aprofitar el temps regalat en tot allò que valgui la pena. Ens urgeix viure i separar-nos el més aviat possible, i sense gastar ni un gram d’energia, de tot allò que ens asfíxia, que ens contamina, que no ens aporta valor … i ens urgeix fer-ho perquè el temps inevitablement se’ns escapa.

És urgent assaborir les sensacions que ens produeix l’alegria i recrear-nos en elles per expandir-les en la nostra vida. Hem de córrer i endollar-nos als nostres pensaments positius, cada dia, per viure plenament des del Cor, tractant de ser sempre qui som, sense renunciar a allò que somiem.

“ Los hombres cultivan mil rosas en un mismo jardín… y no encuentran lo que buscan… y sin embargo, lo que buscan podría encontrarse en una sola rosa… pero los ojos están ciegos. Es necesario buscar en el CORAZÓN”.

Antoine de Saint-Exupéry (El principito)

 

25 febrero, 2019

0comentarios en "I si vivim des del Cor ?"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

info@todoseentrena.com
+34 666 838 670

Síguenos en Instagram

¡Haz Me gusta!

Suscríbete a nuestro canal

top
todoseentrena 2018 © Un proyecto web de Social Mirror.
X
Ir a la barra de herramientas