CURS todoseentrena Entrenador al CP Masquefa

Vam començar ahir ,16 d’Octubre, la Primera Sessió de les 4 de les que es composa el Curs todoseentrena Entrenador, amb els Entrenadors del CP Masquefa. En primer lloc  agrair la predisposició del Club per poder realitzar-lo i les ganes demostrades per aconseguir el Creixement i la Millora dels seus Entrenadors i indirectament del seu Club en General.

Treballarem al llarg d’aquestes 4 sessions del Curs sobre la Metodologia de l’Entrenament i sobre el Món de l’Entrenador. Sobre les Emocions que envolten l’Entrenament i a l’Entrenador. Proporcionarem eines de treball per fer més productiu el dia a dia i també exercicis per practicar amb els respectius Equips. Visualitzarem videos d’exercicis, d’actitud i de Treball en Equip i Aconseguirem ordenar un Entrenament segons les necessitats de la Categoria, del Club  i posarem en relleu tot allò que cal treballar i com fer-ho.

Realitzarem també treball pràctic a pista, realitzant exercicis amb un Grup de Jugadors. Posarem a prova l’aprenentatge dels Entrenadors al llarg de cada Sessió i ens corregirem per continuar creixent i deixarem un Full de Ruta a seguir per tots plegats.

En Resum… Hoquei i més Hoquei i un munt d’aprenentatge compartit. Gràcies pel vostre ENTUSIASME!

Seguim!

 

25 febrero, 2019

0comentarios en "CURS todoseentrena Entrenador al CP Masquefa"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

info@todoseentrena.com
+34 666 838 670

Síguenos en Instagram

¡Haz Me gusta!

Suscríbete a nuestro canal

top
todoseentrena 2018 © Un proyecto web de Social Mirror.
X
Ir a la barra de herramientas