Alinear Somnis és millor que alinear Objectius

“ La gratitud es una forma de reconocer que no hay que dar nada por sentado” (Wayne Dyer)

Li deia l’altre dia a un Empresari ,amb més de 125 treballadors al seu càrrec, que la seva Empresa era el seu SOMNI i la seva PASSIÓ, però que havia d’entendre que no havia de ser el SOMNI ni la PASSIÓ dels seus treballadors. L’objectiu per ell havia de ser un altre… per mi el seu objectiu era acostar el seu somni, en forma d’Empresa, als seus treballadors… el seu objectiu, per tant, era traslladar la seva passió pel seu Negoci i per la seva Empresa en cada gest, en cada xerrada, en cada reunió… el seu objectiu era ,d’entrada, comunicar a tots ells, que sense la seva aportació el seu Somni era més difícil de mantenir, d’assolir o d’aconseguir. Tant senzill i tant complexe com això.

Crec, li vaig dir, que alinear Somnis és millor que alinear Objectius.

Per mi els petits gestos han marcat sempre la diferència en el tracte amb la resta de Persones, als Equips Esportius, als Equips de Treball, amb la Familia, amb la Parella i amb les Amistats… Un gest pot canviar-ho tot per bé o per malament, però sobretot, sovint un gest pot reforçar el vincle que tenim amb les persones que ens envolten i potenciar l’autoestima d’aquells que col.lobaren o treballen per o amb “nosaltres”.

Aconseguir aquesta implicació té un valor incalculable pel desenvolupament en positiu de qualsevol Empresa, Equip Esportiu o Relació Personal.

Té un preu. Ser autèntics amb aquells que ens envolten i ho mereixen i té un preu gegant en forma de Gratitud.

Si no practiques la Gratitud quan les coses són difícils o no estàs passant per bons moments… tampoc sabràs ni podràs ni voldràs, practicar la Gratitud quan les coses i la vida et somriguin.

Per mi és així de senzill. Un gest… un sol gest pot marcar la diferència en positiu o en negatiu… i sovint els gestos dels que us parlo són totalment gratuïts. Us parlo d’Empatia, de Reforç, de Reconeixement, d’Amabilitat, d’Honestedat, de Transparència i de Sentit Comú. Us parlo simplement de practicar la Gratitud.

Quan volgueu acostar el vostre Somni als altres i demaneu la seva implicació, penseu per un moment si treballeu aquests petits gestos, penseu per un moment si veritablement treballeu en aquesta direcció i penseu si ho heu practicat en el mode i en la forma que us ho explico…

Proveu-ho. És simple. Penseu que voldrieu per vosaltres i que No i feu-ho extensiu als vostres Equips, Treballadors, Col.laboradors, Amics… fent aquest exercici trobareu ,sens dubte, alguna resposta diferent.

Potser caminant en aquesta direcció els teus SOMNIS poden acostar-se als meus i entre tots ho fem tot molt més GRAN i Autèntic i qui sap si així fem millor tot allò que ens envolta.

Com us he dit abans… per mi alinear Somnis és millor que alinear Objectius.

“ La Gratitud es la memoria del corazón.” (Lao-Tse)

 

 

 

25 febrero, 2019

0comentarios en "Alinear Somnis és millor que alinear Objectius"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

info@todoseentrena.com
+34 666 838 670

Síguenos en Instagram

¡Haz Me gusta!

Suscríbete a nuestro canal

top
todoseentrena 2018 © Un proyecto web de Social Mirror.
X
Ir a la barra de herramientas